Werkwijze

Onboarding

Onboarding is de eerste stap in ons proces. Hier verwelkomen we nieuwe klanten. We luisteren naar je behoeftes en doelen, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen opstellen om aan je verwachtingen te doen voldoen. Wij zullen een groepsapp maken zodat je altijd binnen een half uur antwoord hebt op jouw vragen!

Aanmelden klantenportaal

Na een succesvolle onboarding is het tijd om uw verkoopkanalen te koppelen aan ons klantenportaal. Hierdoor kunnen wij de real-time voorraadstanden synchroniseren en kunt u altijd alle bestellingen, voorraadstanden en labels inzichtelijk terug vinden.

Inslag

Nu is het belangrijk dat je producten veilig bij ons aankomen. Wij zorgen voor een zorgvuldige inspectie en een terugkoppeling van alle inkomende goederen. 

Pick en Pack

Nadat je bestellingen hebt ontvangen, zullen wij aan de slag gaan. Wij zullen de pakketten zorgvuldig inpakken op basis van jouw verpakkingswensen en eventuele extra's toevoegen. Wij streven ernaar om een indrukwekkende unboxing ervaring te creëren voor jouw klanten.

Evalueren

De evaluatiefase is een continu proces waarbij we de prestaties en tevredenheid blijvend evalueren en bespreken. Het liefst met een kopje koffie bij ons op kantoor! 😉

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi,

Kunnen wij je ergens mee helpen?